fbpx
Вести и јавност
pngГлобално истражување за претприемништвоpatpatПат кон кариераОпштествена одговорност на претпријатијаDear West

LEARN IP logo 202009 finalMРФП во септември 2020 г. започна да ја спроведува програмата: „Learn IP – Развој на знаење за интелектуална сопственост и географска индикација во областа на културен туризам и културно наследство”. Оваа програма се спроведува во партнерство со Kultur und Arbeit од Германија, како водечка организација, и партнерите INI-Novation (Бугарија), Asociatia Pentru Turism Bucovina (Романија), Sociedad Regional de Educación, Cultura y Deporte (Шпанија) и Tergau & Walkenhorst Patentanwälte (Германија).

Ilustracija so govorniciМакедонската развојна фондација за претпријатија, денес, 21 јуни 2021 г. го одржа онлајн настанот: „CreatINNES – Можности за поддршка на креативни бизниси и старт-апи. Како до развој и брз раст на еден креативен бизнис”.

Македонската развојна фондација за претпријатија (МРФП) Ве поканува на вториот настан кој е дел од програмата CreatINNES и ќе се одржи онлајн на 21 јуни 2021 г. (понеделник), 10:00 – 11:30 часот. Информациите за вклучување на настанот ќе ги добиете дополнително по регистрацијата на: http://bit.ly/creatinnes2

event cover mrfp

event cover mrfpThe Macedonian Enterprise Development Foundation on May 7th 2021 held the multiplier event: "CreatINNES - Creativity and Entrepreneurship. Correlation and importance”.

creatiness webinar 1Македонската развојна фондација за претпријатија, денес, 7 мај 2021 г. го одржа онлајн настанот: „CreatINNES – Креативност и претприемништво. Поврзаност и важност”.